På gång

Få en smakbit av Vaxholm

Publicerat av 8 augusti, 2019

Få en smakbit av Vaxholm

Sommarens bästa Vaxholmsbok. “En smakbit av Vaxholm” ger korta inspirerande glimtar av nutid, mat, historia och utflykter i skärgårdens glittriga huvudstad. Läs om soldater, strömming, spöken, svamp och mycket mer. Köp boken på turistbyrån i Rådhuset, 150:-.

Boken är producerad av Svenska smakbitar på uppdrag av Vaxholms stad.

Kund med snygga badrum!

Publicerat av 8 mars, 2018

Kund med snygga badrum!

Badrummet byter vi inte ut stup i kvarten, men det är kul att se vilka trender som är på gång. Här visar GVK senaste nytt för badrummets väggar och golv. På bilden kakel med tapetkänsla från Kakelspecialisten.se http://bit.ly/2oUAGil

Cafégo, gott och spårbart kaffe

Publicerat av 22 september, 2016

Cafégo, gott och spårbart kaffe

Cafégo är kaffemärket från nya svenska kaffebolaget Sofiero Kafferosteri. Gottgott! I blandningen finns det bästa råkaffe man kan få tag på. Dessutom är varje böna spårbar i alla led, ända tillbaka till den enskilda kaffefarmen. Det är UTZ, det! Broadcast Communication har nu glädjen att få jobba med PR och digitial marknadsföring tillsammans med Cafégo.
Läs mer om UTZ, spårbarhet, höghöjdskaffe och mörkrost på Sofiero Kafferosteri.

Hej sommartider!

Publicerat av 1 juli, 2016

Hej sommartider!

Man behöver inte åka långt för att hamna vid Medelhavet. Glad sommar önskar vi med backtimjan, lavendel och silverarv under palmen i Bergianska!

Journalistik & statistik

Publicerat av 2 maj, 2016

Journalistik & statistik

Spännande tankar efter att ha lyssnat till Leo Wallentin och Jens Finnäs från Journalism++. De hjälper journalister och kommunikatörer att förstå, granska och berätta med statistik och stora mängder data. Så fascinerande!

Enkel eko

Publicerat av 2 maj, 2016

Enkel eko

Ekopåsen är goda recept och ekologiska råvaror för fyra portioner packat i en påse. Inget krångel, ingen prenumeration. Nya härliga recept, råvaror och inspiration varje vecka. Snart i en butik nära dig!

Bli golvläggare, vetja!

Publicerat av 2 maj, 2016

Bli golvläggare, vetja!

Se mer om golvläggaryrket på Stockholmsnyheterna,  SVT

Ny version av “En smakbit av Trosa”

Publicerat av 21 maj, 2015

Ny version av “En smakbit av Trosa”

I juni kommer slutsålda souvenirboken ”En smakbit av Trosa” ut igen, nu i en uppdaterad svensk-engelsk version. Kul att få ge internationella besökare ett bestående minne av Trosa genom recept, berättelser och fina bilder. ’A Touch of Trosa’ – snart i varje besökares väska!

Hör gärna av dig om du är intresserad av att marknadsföra din egen ort på detta smarta, självfinansierande sätt.

Funderingar kring tätskikt i badrum?

Publicerat av 22 april, 2015

Funderingar kring tätskikt i badrum?

GVK rätar ut frågetecknen. Läs mer om att välja rätt tätskikt.

Golvtrender 2014

Publicerat av 14 mars, 2014

Golvtrender 2014

Hållbart och återvunnet med hög kvalitet. Årets golvtrender presenteras i senaste Metro Bostad. Golvbranschen anlitar Broadcast Communication för att nå ut med sina budskap och kommunicera internt och externt.